Anunturi

Printeaza Pagina Printeaza Pagina

ANUNT DE ANGAJARE

 

Asociația anunță următoarele posturi vacante:
 1. MANAGER – RESPONSABIL ADMINISTRATIV
 2. RESPONSABIL FINANCIAR-CONTABIL
 3. RESPONSABIL COMUNICARE – ANIMAREA TERITORIULUI ȘI MONITORIZAREA PROIECTELOR SELECTATE DE GAL
 4. RESPONSABIL TEHNIC
Dosarele se depun până la data de 29-12-2016 orele 10,00 la sediul GAL: JudeÈ›: CLUJ Localitate: BONÈšIDA Cod PoÈ™tal:407105 Strada: MIHAI EMINESCU  Nr. 446. SelecÈ›ia dosarelor/concursul 29-12-2016 orele 11.00.   CerinÈ›e obligatorii: Studii superioare finalizate cu diplomă de licentă   PROCEDURA DE SELECTIE pentru posturile : 1.         MANAGER – RESPONSABIL ADMINISTRATIV 2.RESPONSABIL COMUNICARE – ANIMAREA TERITORIULUI ȘI MONITORIZAREA PROIECTELOR SELECTATE DE GAL 3.         RESPONSABIL TEHNIC     1. Selectarea  dosarelor de candidatură care cuprind:
 • CV-europass- semnat si datat
 • Diplome studii (în copie )
 • Certificate , C.I.
 • Scrisoare motivaÈ›ională
 • Vechime minim 4 ani pentru MANAGER –   și RESPONSABIL TEHNIC
 • Vechime minim 2 ani pentru RESPONSABIL FINANCIAR-CONTABIL È™i RESPONSABIL COMUNICARE
    In ziua sustinerii concursului de angajare se vor analiza documentele ORIGINALE , cu documentele depuse in copie la dosarul de angajare . Astfel diplomele si  certificatele in ORIGNAL vor insoti candidatii la proba interviului.   DOSARELE INCOMPLETE SAU NECONFORME NU VOR FI LUATE ÃŽN CONSIDERARE!   Comisia va verifica si evalua dosarele depuse.   BENEFICII: – mediu de lucru modern; – echipă tânără È™i dinamică – perspective de dezvoltare profesională – posibilități de deplasări în È›ară È™i străinătate – participare la evenimente, cursuri organizate de GAL     INFORMATII   SUPLIMENTARE : site-ul  www.galsomestransilvan.ro. Detalii la telefon 0264/262003 si e-mail galsomestransilvan@yahoo.com   Reprezinta un avantaj pt nivelul de experienta de minim 4 ani demonstrat in managementul proiectelor europene, evaluator proiecte si  pentru un candidatii care au lucrat intre 2-4 ani la un GAL.Candidatiicare au lucrat la GAL SOMEȘ TRANSILVAN in perioada anterioară de planificare au întâietate.   Pentru postul vacant:RESPONSABIL FINANCIAR-CONTABIL  dosarul se depune până la data de 19-01-2016 orele 10,00, iar concursul pentru ocuparea postului se va desfaÈ™ura în data de 20-01-2016 orele 11,00 la sediul GAL. Tematica pentru examenul teoretic RESPONSABIL FINANCIAR-CONTABIL  :  
 1. Planul de Dezvoltare Locala  al teritoriului GAL SOMEŞ TRANSILVAN  2014-2020 de pe site-ul :  www.galsomestransilvan.ro
 
 1. PNDR 2014-2020
 2. Management de proiect
 3. Ghidul masurii 19.4 si 19.2
 4. Modul de elaborare a unei cereri de plata pentru masura 19.4
CerinÈ›e obligatorii: Studii superioare finalizate cu diplomă de licentă in domeniul financiar. Diplomele de specialitate in domeniile managementului proiectului, dezvoltare rurala, achizitii publice, diplome care corespund cerintelor postului vor fi punctate suplimentar cu cate 5 pct fiecare.