O nouă etapă, o nouă strategie

Printeaza Pagina Printeaza Pagina

Demarăm procesul de elaborare a Strategiei de Dezvoltare Locală GAL Someș Transilvan, care va ghida dezvoltarea comunității noastre în perioada 2023-2027, prin intermediul Programului LEADER.

Implicarea comunității locale este esențială! Haideți să lucrăm împreună și să contribuim cu idei și viziuni pentru un viitor mai prosper în zona noastră!

CE AVEÈšI DE FÄ‚CUT?

  • COMPLETAÈšI UN CHESTIONAR pentru a ne oferi informaÈ›ii importante despre nevoile comunității locale È™i despre modul în care doriÈ›i să participaÈ›i la elaborarea È™i implementarea Strategiei de Dezvoltare Locală în perioada 2023-2027. AccesaÈ›i aici CHESTIONARUL È™i completaÈ›i-l până cel târziu 3 NOIEMBRIE 2023.
  • PARTICIPAÈšI LA ÃŽNTÂLNIRILE CU COMUNITATEA, organizate în fiecare comună din teritoriu. Publicăm zilele următoare calendarul acestora.
    • ÃŽMPÄ‚RTĂȘIÈšI-VÄ‚ IDEILE ȘI INVITAÈšI ȘI ALÈšI MEMBRI AI COMUNITÄ‚ÈšII care ar putea fi interesaÈ›i să participe! Cu cât suntem mai mulÈ›i, cu atât putem construi o strategie de dezvoltare locală mai cuprinzătoare È™i reprezentativă.

    Nu ratați ocazia de a vă face auzite vocile și de a contribui la viitorul comunității noastre!

    Pentru orice întrebări suplimentare, nu ezitați să ne contactați la galsomestransilvan@yahoo.com sau 0729038275

    Vă mulțumim pentru sprijin și ne vedem la întâlniri!