Noutăți

Printeaza Pagina Printeaza Pagina

Demarăm procesul de elaborare a Strategiei de Dezvoltare Locală GAL Someș Transilvan, care va ghida dezvoltarea comunității noastre în perioada 2023-2027, prin intermediul Programului LEADER.

Implicarea comunității locale este esențială! Haideți să lucrăm împreună și să contribuim cu idei și viziuni pentru un viitor mai prosper în zona noastră!

CE AVEÈšI DE FÄ‚CUT?

  1. COMPLETAȚI UN CHESTIONAR pentru a ne oferi informații importante despre nevoile comunității locale și despre modul în care doriți să participați la elaborarea și implementarea Strategiei de Dezvoltare Locală în perioada 2023-2027

AccesaÈ›i aici —> CHESTIONARUL È™i completaÈ›i-l până cel târziu 13 OCTOMBRIE 2023.

  • PARTICIPAÈšI LA ÃŽNTÂLNIRILE CU COMUNITATEA, organizate în fiecare comună din teritoriu. Publicăm zilele următoare calendarul acestora.
  • ÃŽMPÄ‚RTĂȘIÈšI-VÄ‚ IDEILE ȘI INVITAÈšI ȘI ALÈšI MEMBRI AI COMUNITÄ‚ÈšII care ar putea fi interesaÈ›i să participe! Cu cât suntem mai mulÈ›i, cu atât putem construi o strategie de dezvoltare locală mai cuprinzătoare È™i reprezentativă.

Nu ratați ocazia de a vă face auzite vocile și de a contribui la viitorul comunității noastre!

Pentru orice întrebări suplimentare, nu ezitaÈ›i să ne contactaÈ›i la galsomestransilvan@yahoo.com sau 0729038275 – Szalma Anna-Maria

Vă mulțumim pentru sprijin și ne vedem la întâlniri!